در بازدید از شرکت لبنیاتی پگاه مطرح شد صنایع غذایی از اعمال محدودیت برق مستثنی شدند/ ۳ شرط استانداری برای حمایت از واحدهای تولیدی
به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان امروز (یکشنبه) در راستای بازدید هفتگی واحدهای تولیدی و صنعتی از شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا بازدید کرد. شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا تولیدکننده نانو مواد و...
به گزارش ایسنا، محمدصادق معتمدیان امروز (یکشنبه) در راستای بازدید هفتگی واحدهای تولیدی و صنعتی از شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا بازدید کرد.
شرکت اکسیر نوین فرآیند آسیا تولیدکننده نانو مواد و کاتالیستهای لازم در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی است. تولید کاتالیستهای مجموعه به صورت کامل بومی سازی شده است و از این کاتالیست در پتروشیمیهای مختلف سطح کشور استفاده میشود.
استاندار تهران در حاشیه این بازدید خطاب به مدیران این شرکت نسبت به رعایت مسائل محیط زیستی تأکید و اعلام کرد موانع و گرههای این واحد تولیدی در جلسه ستاد تسهیل مطرح شود و بهبود وضعیت این واحد در دستور کار قرار گیرد.
معتمدیان در ادامه از شرکت لبنیاتی پگاه بازدید کرد و در نشستی با مدیران این شرکت به گفتوگو پرداخت.
سیدجعفر میر مدیرعامل شرکت پگاه نیز با معرفی این شرکت اظهار کرد: شرکت پگاه مساحت ۱۲ هزار هکتاری با ۵ کارخانه تولیدی شامل محصولات مختلف لبنیاتی دارد. شرکت پگاه یکی از بزرگترین شرکتهای صنایع شیر ایران است؛ شرکت ما ۱۳۲ هزار نمایندگی در کشور قرار دارد و به ۲۳ کشور صادرات داریم. هفت دهه تولید محصول داشتهایم و مهم ترین استراتژیمان کمک به سلامت مردم است؛ ۲۳ شرکت دانش بنیان داریم و ۸۰ میلیون پاکت شیر به مدارس دادیم.
وی ادامه داد: مگا پروژه شیر خشک را امسال آغاز کردیم و با این روند رو به رشد در پایان سال ۱۴۰۴ میتوانیم بخش زیادی از شیر خشک کشور را تأمین کنیم. بنای صنایع شیر این است که بتواند شیر خشک را در کشور خودکفا کند. بازار اصلی ما تهران و البرز است و بخشی از محصولات هم به شهرستان میرود؛ در سبد محصولاتمان ۵۲ درصد شیر، ۱۶ درصد ماست، ۱۶ درصد دوغ و ۸ درصد پنیر قرار دارد. ما محصولات حمایتی برای افراد کم درآمد تولید میکنیم؛ در راستای کمک به دولت نیز شرکتهای پگاه، شیر مدارس در استانها را تامین میکنند.
مدیرعامل شرکت پگاه اضافه کرد: شرکت ما بین ۵۰۰ شرکت رتبه اول را در صنعت لبنیات دارد؛ بسیاری از دامداران شیرشان را به ما میدهند؛ اما به دلایل مختلف از جمله حضور رقبا تامین شیر در تهران بسیار مشکل شده است؛ متاسفانه امسال دریافت تسهیلات هم بسیار کم شده است و هنوز موفق به این کار نشده است.
در ادامه معتمدیان استاندار تهران در این نشست عنوان کرد: مجموع صنایع شیر ایران در سفره مردم نقش مهمی دارند؛ بیش از ۷ دهه از عمر شرکت پگاه میگذرد. تولید شیر استان سالانه ۱.۷ میلیون تن است و مصرف شیر در استان ۲.۵ میلیون تُن است که مازادش از دیگر استانها تأمین میشود؛ توصیه داریم همه شرکتها به سمت دانش بنیانها بروند و ما هم برای حمایت آمادگی داریم. رعایت الزامات محیط زیستی مورد تاکیدمان است و در این راستا تصفیه خانه این شرکت باید بهینه شود و در بحث پسماند برای امحا باید تحویل یکی از شرکتها شود. در مسئله برق صنایع غذایی را از اعمال محدودیت برق مستثنی کردهایم؛ تهیه مولدها در دستور کار قرار گیرد و انشاءالله مشکلی وجود نخواهد داشت.
وی گفت: در دولت چهاردهم در بحث انرژیهای تجدید پذیر تاکید داریم و انتظار داریم در این شرکت از پنلهای خورشیدی استفاده و بخشی از برق مورد نیاز را خود شرکت تأمین کند.
همچنین حشمتالله عسگری معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری تهران در حاشیه این بازدید گفت: در ادامه یکشنبههای تولیدی از این شرکت بازدید داشتیم؛ ما با این بازدیدها از مشکلات آگاه تر میشویم و به مواردی میرسیم که به کاهش مشکلات کشور کمک میکند؛ باید از سوختهایی استفاده کنیم که آلایندگی کاهش پیدا کند. مسئله دیگر سبد غذایی مردم است؛ در تهران ۱۸ کارخانه لبنیاتی داریم. به دنبال این هستیم که به شکل حداکثری شیر استان را تأمین کنیم و واحدهای صنایع غذایی از جمله صنایع شیر آن انعطاف را نمیتوانند داشته باشد. تمام تلاشمان این است که برق و انرژی این صنایع تأمین شود و بدون مشکل فعالیت کنند.
وی تأکید کرد: به سه شرط واحدهای تولیدی را حمایت میکنیم؛ رعایت الزامات محیط زیستی، کمک به داخلی سازی و افزایش ظرفیت حداکثری شرطهای ما هستند. صادرات و ارزآوری برای ما مهم است و در این راستا حمایتهای لازم را انجام میدهیم.
انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید