خندانی: «رتبهبندی دفاتر اسناد» برای ایجاد رقابت و ارائه خدمات بهتر به مردم است
علی خندانی در گفتوگو با ایسنا درباره اجرای رتبهبندی دفاتر اسناد رسمی که قرار است تا پایان اردیبهشت ماه انجام شود، گفت: در آیین نامه دفاتر اسناد رسمی مصوب ۱۴۰۰ که توسط رییس قوه قضاییه ابلاغ شده، ...
علی خندانی در گفتوگو با ایسنا درباره اجرای رتبهبندی دفاتر اسناد رسمی که قرار است تا پایان اردیبهشت ماه انجام شود، گفت: در آیین نامه دفاتر اسناد رسمی مصوب ۱۴۰۰ که توسط رییس قوه قضاییه ابلاغ شده، مادهای به رتبه بندی دفاتر اسناد رسمی اختصاص یافته است و طبق این آییننامه، دفاتر اسناد رسمی باید رتبهبندی شوند و در سند تحول هم به این موضوع اشاره شده است.
وی افزود: موضوع رتبهبندی در مراجع مختلف حتی برای قضات هم در حال انجام است؛ البته نه به شکل رتبهبندی اما عملکرد قضات هم ارزیابی میشود.
خندانی با بیان اینکه ما تابع قانون هستیم و برای اجرای رتبهبندی مشکلی نداریم، گفت: در راستای نحوه و شکل و پارامترهای رتبهبندی با سازمان ثبت اسناد جلسات مفصلی داشتیم. برای رتبهبندی دفاتر چندین پارامتر را مدنظر داریم. یکی از پارامترها این است که سوابق انتظامی سردفتر و سوابق بازرسی که از آن دفترخانه انجام شده و گزارشات بازرسی که از عملکرد سردفتر تهیه شده است را مدنظر قرار میدهیم.
وی ادامه داد: نوع عملکرد و برخورد سردفتر با مراجعین و میزان دقت سردفتر در تنظیم اسناد و نیز رضایتمندی مراجعین به دفاتر بسیار مهم است که در بحث رتبهبندی مدنظر قرار میدهیم. رتبه ای برای هر سردفتر در این موارد در نظر گرفته شده و در سامانه ثبت الکترونیک درج میشود و به حمدالله تاکنون اتفاقات خوبی هم در این زمینه رقم خورده است و پارامترها تهیه شده و قرار است موضوع به صورت سامانه ای عملیاتی شود و در بازطراحی سامانه ثبت الکترونیک در اردیبهشت ماه رتبه بندی دفاتر عمدتا به صورت سالانه انجام میشود.
خندانی در پایان گفت: مردم میتوانند به صورت پیامکی میزان رضایتمندی خود را از ارایه خدمات دفاتر اسناد رسمی اعلام کنند. رتبه بندی برای ارایه خدمات بهتر به مردم و نیز ایجاد رقابت بین دفاتر اسناد رسمی انجام میشود.
انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید