جزئیات دیدگاه حماس درباره آتشبس در غزه
به گزارش ایسنا، «عبدالرحمن شدید» رهبر حماس تأکید کرد این جنبش ۱۷ آوریل، دیدگاهی روشن و مسؤولانه مبتنی بر یک توافق جامع و متعادل ارائه کرد اما کابینه رژیم صهیونیستی آن را رد کرد. به نقل از سایت خبری...
به گزارش ایسنا، «عبدالرحمن شدید» رهبر حماس تأکید کرد این جنبش ۱۷ آوریل، دیدگاهی روشن و مسؤولانه مبتنی بر یک توافق جامع و متعادل ارائه کرد اما کابینه رژیم صهیونیستی آن را رد کرد.
به نقل از سایت خبری المیادین، او که در یک نشست خبری به تشریح جزئیات این دیدگاه پرداخت، گفت این توافق شامل توقف دائمی خصومتها علیه غزه، خروج کامل نیروهای صهیونیستی از آن، لغو محاصره، انتقال کمکهای انسانی و بازسازی بود. از دیگر مفاد این توافق، تبادل کامل زندانیان صهیونیستی در یک مرحله در ازای آزادی تعداد مورد توافق از اسیران فلسطینی بود. عبدالرحمن شدید افزود این توافق شامل برقراری آتشبس پنج ساله با تضمینهای منطقهای و بینالمللی و تشکیل یک کمیته مستقل برای اداره نوار غزه بود. به گفته این رهبر حماس، این کمیته پیشنهادی برای اداره غزه متشکل از افراد مستقل تکنوکراتی است که تمامی اختیارات و وظایف را مطابق با پیشنهاد مصر در مورد کمیته حمایت اجتماعی دارا هستند، به طوری که امور را به دور از مداخلات مستقیم سیاسی اداره میکند و در شرایط حساس، امنیت و خدمات را تأمین میکند.
پافشاری کابینه رژیم صهیونیستی بر جداسازی پروندهها
عبدالرحمن شدید ادامه داد در حالی که رهبری حماس در طول هفتههای گذشته، در دیدارهای رسمی خود با مسؤولان و میانجیگران در شهرهای مختلف، این دیدگاه خود را مطرح کرد، کابینه رژیم صهیونیستی آن را رد کرد. این رژیم روی جداسازی پروندهها اصرار داشت و و از تعهد به پایان دادن به جنگ خودداری کرد و به سیاستهای کشتار، گرسنگی و نابودی، حتی به قیمت جان زندانیانش، پایبند ماند.
وی گفت این موضع رژیم صهیونیستی نشان میدهد که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم هیچ وقعی به زندگی سربازانش نمینهد، بلکه از درد و رنج آنها برای دستورکارهای سیاسی خود سوءاستفاده میکند، با اینکه به خوبی میداند تداوم جنگ، تنها شمار تلفات را افزایش میدهد.
در مقابل، جنبش حماس اعلام کرد با هر ایده یا پیشنهادی که شامل پایان دادن به جنگ، آتشبس دائمی، خروج کامل از غزه و انعقاد یک توافق تبادل واقعی و عادلانه باشد، با مسؤولیت و مثبت برخورد میکند. جبهه داخلی مقاومت منسجم است
درخصوص مقاومت در غزه، عبدالرحمن شدید تأکید کرد مقاومت و در رأس آن، گردانهای القسام، در رویارویی با ماشین جنگی رژیم صهیونیستی، وارد یک حماسه قهرمانانه مداوم شده است و موفق شده است ارتش دشمن را خسته کرده و خسارات پیاپی بر آن وارد کند. عبدالرحمن شدید افزود مقاومت، میدان نبرد را به عرصهای فرسایشی طولانی مدت تبدیل کرده است، جایی که در آن، دشمن بدون هیچ دستاوردی در حال دست و پا زدن است. در حالی که جبهه داخلی مقاومت منسجم است و زمام امور به دست اوست.
سوءاستفاده تلآویو از کمکها به عنوان ابزاری برای اخاذی سیاسی
در ارتباط با وضعیت انسانی در نوار غزه، عبدالرحمن شدید گفت رژیم صهیونیستی ضمن نقض آشکار توافقهای ژنو و قوانین بینالمللی انسانی، از سیاست گرسنگی به عنوان یک سلاح جنگی هدفمند علیه اراده ملت فلسطین و تسلیم شدن او سوءاستفاده میکند. این رژیم از کمکهای انسانی به عنوان ابزاری برای اخاذی سیاسی سوءاستفاده میکند. اقدامی که یک جنایت ترکیبی محسوب میشود و هدف پایان دادن به زندگی در غزه به هر طریق ممکن است.
عبدالرحمن شدید افزود با وجود درخواستهای بینالمللی، رژیم صهیونیستی همچنان مانع از انتقال هزاران کامیون حامل مواد غذایی، دارو، کمکهای فوری از گذرگاه رفح میشود که هفتههاست متوقف شده است. آنچه در غزه رخ میدهد، یک جنایت جمعی و گرسنگی دادن هدفمند است. در مقابل، حماس، تحویل فوری عاملان این جنایت به دادگاههای بینالمللی به عنوان جنایتکاران جنگی را ضروری دانست و دولت آمریکا و کشورهای حامی آن را مسؤول مشارکت مستقیم در جنایات قتلعام، نسلکشی و گرسنگی اعلام کرد.
علیرغم سرکوب، فعالیتهای مقاومت در کرانه باختری در حال افزایش است
عبدالرحمن شدید در این کنفرانس خبری خود به وضعیت کرانه باختری و قدس اشغالی هم پرداخت، جایی که ارتش رژیم صهیونیستی و شبهنظامیان، جنایات کشتار، بازداشت و تجاوز به فلسطینیان را با حمایت کابینه تشدید کرده است.
وی افزود فعالیت مقاومت در کرانه باختری با وجود سرکوب و پیگرد در حال افزایش است و این بیانگر تعهد ملت فلسطین به گزینه مقابله با دشمن صهیونیستی است.
اما در قدس، این رهبر حماس تصریح کرد مسجدالاقصی در معرض حملات یهودیسازی مستمر است و شهرکنشینان صهیونیستی تحت حمایت شدید ارتش اشغالگر به آن یورش میبرند و به دنبال تقسیم زمانی و مکانی مسجد هستند.
درخواست از دولتهای عربی و اسلامی
علاوه بر آن، حماس از دولتهای عربی و اسلامی خواست تصمیمات گرفته شده در اجلاسهای خود را اجرایی کنند؛ گذرگاهها را به روی امدادرسانی و انتقال دارو باز کنند، تمامی اشکال عادیسازی روابط را متوقف کنند، روابط سیاسی و دیپلماتیک با دشمن را قطع و سفیرانش را اخراج کنند.
حماس از این کشورها خواست در استفاده از روابط اقتصادی و تجاری به عنوان اهرم فشاری علیه کشورهایی جدی باشند که رژیم صهیونیستی را مسلح میکنند و او را پوشش سیاسی و بینالمللی میکنند تا به نسلکشی ادامه دهد.
این جنبش از سازمان ملل، سازمانهای بینالمللی و دیوان بینالمللی دادگستری هم خواست فورا اقدام کرده و رژیم صهیونیستی را برای گشایش بیقید و شرط گذرگاهها،انتقال مواد غذایی، آب، دارو و کامیونهای حامل کمکها از طریق گذرگاه رفح وادار کنند.
قدردانی از موضع اسپانیا
حماس همچنین از موضع دولت اسپانیا و تصمیم آن برای توقف صادرات سلاح به رژیم صهیونیستی قدردانی کرد و از سایر دولتها خواست همانند اسپانیا عمل کنند و حمایت نظامی و سیاسی از رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.
حمله به کشتی «الضمیر»، دزدی صهیونیستی محسوب میشود
رهبر حماس در مورد جنایت حمله رژیم صهیونیستی به کشتی «الضمیر»، گفت این اقدام، دزدی دریایی و تروریستی محسوب میشود و باید از سوی همه طرفهای ذیربط محکوم و مجازات شود.
عبدالرحمن شدید، شجاعت خدمه کشتی و همه فعالانی که برای شکست محاصره غزه تلاش میکنند، ستود و خواستار ادامه تلاشها برای افشای چهره فاشیستی رژیم صهیونیستی و تلاش برای تأمین امنیت کاروانهای حمایت انسانی با وجود همه تهدیدها و موانع رژیم صهیونیستی شد. انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید