یونیسف: کودکان غزه با خطر فزاینده گرسنگی، بیماری و مرگ مواجه هستند
به گزارش ایسنا، «کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در بیانیهای به شرایط کودکان نوار غزه ۲ ماه بعد از محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی و ممانعت این رژیم ار انتقال...
به گزارش ایسنا، «کاترین راسل» مدیر اجرایی صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل (یونیسف) در بیانیهای به شرایط کودکان نوار غزه ۲ ماه بعد از محاصره این منطقه توسط رژیم صهیونیستی و ممانعت این رژیم ار انتقال کمکهای بشردوستانه پرداخت و بار دیگر لغو این محاصره و انتقال کالاها به نوار غزه، آزادی اسرا و حفاظت از کودکان را خواستار شد.
راسل اعلام کرد: در طول این ۲ ماه کودکان نوار غزه با بمبارانهای مستمری مواجه بوده و از کالاها و خدمات اساسی و مراقبتهای پزشکی نجاتبخش محروم بودهاند و آنها با گذشت هر روز از این محاصره و ممنوعیت کمکرسانیها با خطر روبهفزونی گرسنگی، بیماری و مرگ روبهرو هستند و هیچ چیزی نمیتواند این اقدامات را توجیه کند.
مدیر اجرایی یونیسف اظهار کرد: خانوادهها در غزه بعد از آنکه زمینهای کشاورزی آنها تخریب و دریایی که برای صید به آن میرفتند، محدود شد، اکنون در میانه این محاصره برای بقا میجنگند.
او گفت: نانواییها رو به تعطیلی و تولید آب در حال کاهش است، قفسههای بازارها تقریبا خالی شدند و کمکهای بشردوستانهای که تنها شریان حیاتی کودکان بودند، اکنون رو به اتمام هستند.
به گزارش خبرگزاری «سما» فلسطین، در ماه آوریل بیش از ۷۵ درصد از خانوادهها در غزه گزارش دادند که دسترسی آنها به آب بسیار کم شده و تنها برای نوشیدن آب دارند و در اکثر مواقع باید میان حمام کردن، نظافت و آشپزی یکی را انتخاب کنند.
راسل در توصیف شرایط بهداشتی کودکان غزه نیز گفت: واکسنها به سرعت رو به اتمام بوده و بیماریها به ویژه در میان کودکان زیر پنج سال در حال گسترش هستند.
او درباره افزایش سوءتغذیه گفت: از ابتدای سال جاری میلادی بیش از ۹۰۰۰ کودک برای درمان سوءتغذیه شدید به بیمارستان منتقل شدند و این در حالی است که صدها تن دیگر که به شدت به درمان نیاز دارند، به دلیل نبود امنیت و یا آوارگی نمیتوانند به بیمارستانها مراجعه کنند.
دفتر اطلاعرسانی دولت غزه نیز اعلام کرد: نوار غزه در نتیجه محاصره مستمر رژیم صهیونیستی و بسته شدن گذرگاهها به روی کمکهای بشردوستانه و کالاها از دوم مارس، وارد مرحله پیشرفتهای از قحطی شد.
«اسماعیل الثوابته» مدیرکل این دفتر اظهار کرد: رژیم اشغالگر اسرائیلی مانع انتقال مواد غذایی و کمکهاب بشردوستانه به نوار غزه میشود و این یکی از هولناکترین انواع قحطی برنامهریزیشده در عصر جدید است.
رژیم صهیونیستی از دوم ماه مارس گذرگاهها را به روی کمکهای بشردوستانه، امدادرسانیها و سوخت مسدود کرده و حملات خود با هدف نسلکشی فلسطینیها را ازسرگرفت.
بر اساس بیانیههای بانک جهانی، با آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۲.۴ میلیون سکنه نوار غزه برای ادامه زندگی خود کاملا به کمکها وابسته شدند و بیش از ۹۰ درصد از آنها مجبور به ترک خانههای خود شده و بارها آواره شدند و اکنون در پناهگاههای پرازدحام یا در فضای باز زندگی میکنند و این احتمال شیوع انواع بیماریها را افزایش میدهد.
انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید