از تحلیل بازار تا تأمین فناوری؛ مدل چهار مرحلهای دانشبنیانها برای جذب سرمایهگذار
به گزارش ایسنا، در شرایطی که صنعت نفت و گاز ایران با چالشهای متعددی از جمله تحریمهای بینالمللی، ناترازی در تأمین خوراک و دشواریهای دسترسی به فناوریهای نوین مواجه است، یکی از شرکتهای دانشبنیان...
به گزارش ایسنا، در شرایطی که صنعت نفت و گاز ایران با چالشهای متعددی از جمله تحریمهای بینالمللی، ناترازی در تأمین خوراک و دشواریهای دسترسی به فناوریهای نوین مواجه است، یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در برج فناوری شریف با تمرکز بر ارائه مشاورههای تخصصی در حوزه زنجیره ارزش، در تلاش است تا مسیر را برای حضور مطمئنتر سرمایهگذاران در این صنعت هموار کند.
محمدرضا فهمیده وحدت، مدیر توسعه کسبوکار این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا از چارچوب علمی این شرکت برای اعتبارسنجی فرصتهای سرمایهگذاری گفت و تأکید کرد: همکاری گسترده با بازیگران پتروشیمی کشور و اجرای بیش از ۱۰۰ پروژه در سه سال اخیر، جایگاه این شرکت را بهعنوان یکی از بازیگران جدی در طراحی آینده سرمایهگذاری صنعت نفت و گاز تثبیت کرده است.
فهمیده وحدت اظهار کرد: فعالیت این شرکت در زمینه مشاوره مدیریت در حوزه زنجیره ارزش نفت و گاز است و فرصتهای سرمایهگذاری را برای سرمایهگذارانی که مایل به وارد شدن به زنجیره ارزش هستند، تبیین میکنیم.
وی افزود: این سرمایهگذاران هم میتوانند سرمایهگذاران حاضر در زنجیره ارزش مانند هلدینگها و هم سرمایهگذاران خصوصی باشند و ما فرصتهای سرمایهگذاری را بر مبنای ادبیات بینالمللی اعتبارسنجی و پیشنهاد میدهیم.
فهمیده وحدت با بیان اینکه ما برای پیشنهاد هر فرصت سرمایهگذاری، ۴ پارامتر را در نظر میگیریم، این ۴ آیتم را شامل بازار، تامین خوراک، تکنولوژی و مالی اعلام کرد و ادامه داد: به دلیل تحریمها کشور به یکسری فناوریها دسترسی ندارد و ما باید روشهای دسترسی به این فناوریها را تعیین کنیم، ضمن آنکه به دلیل وجود ناترازیها، لازم است تا دسترسی به خوراک تسهیل شود.
مدیر توسعه کسب و کار این شرکت دانشبنیان یادآور شد: در صورتی که در زمینهای این ۴ آیتم وجود داشته باشد، از نظر ما اعتبار لازم برای سرمایهگذاری را دارد و این فرصتها را به سرمایهگذاران معرفی میکنیم.
وی خاطر نشان کرد: ما تقریبا با عمده شرکتهای فعال در حوزه پتروشیمی همکاری داشتیم و در ۳ سال اخیر ۱۰۰ پروژه را با همکاری حدود ۷۰ شرکت اجرایی کردیم.
فهمیده وحدت، عمده چالشهای شرکتها را شامل دو دسته دانست که یک دسته از چالشها را مربوط به معرفی زنجیره ارزش برای محصولات شرکتها عنوان و خاطرنشان کرد: دسته دیگر چالشهای شرکتها در حوزه تامین مالی است.
انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید