سرمایه گذاری ۵ هزار یورویی در حوزه «کشاورزی و آبزی پروری» البرز/ با مشارکت «دانش بنیانها» برای ۱۰۰ هزار نفر اشتغالزایی میشود
«علی شیرینزاد» نماینده استان البرز در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با اقتصادآنلاین؛ در تشریح سرمایهگذاری که اخیرا برای البرز مطرح شده و قرار است جذب استان شود، گفت: این سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی و آبزیپروری است که زنجیره ارزشی دارد و فعالیت هایی مانند انرژی های پاک، برق خورشیدی، حمل و نقل و و لجستیک در کنار آن قرار میگیرد.
وی افزود: مجموعه پیشبینی شده جامع و کامل است و برای کسانی که در این چرخه مشغول به کار میشوند، شهرک مسکونی هم در نظر گرفته شده است.
شیرین زاد با تاکید بر اینکه سرمایه گذاری این طرح تماما خارجی است و محصول نهایی به کشورهای اوراسیا و اروپا صادر خواهد شد گفت: بهرهبرداری در حوزه گیاهان شوری پسند، زمینهای شورهدار یا سنگلاخ، آبزیان و ماهیان پروتئینی و زینتی انجام خواهد شد.
نماینده استان البرز ادامه داد: در بخش اول این سرمایهگذاری، چیزی بالغ بر ۵۰۰ همت یا ۵ میلیارد یورو پول وارد کشور خواهد شد. تکنولوژی ها و دستگاههای نوین کشورهای اروپایی و دانش فنی و فناوریهای نوین جهان نیز در این سرمایهگذاری مورد استفاده قرار میگیرد.
آب زیادی برای این طرح نیاز نداریم و از آب فاضلاب استفاده خواهیم کرد
شیرینزاد درخصوص اشتغال زایی این طرح گفت: از این طریق حدود ۲۰ هزار شغل به شکل مستقیم ایجاد میشود، همچنین حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار شغل هم به صورت غیر مستقیم نیرو جذب خواهد کرد.
وی با تاکید بر اینکه کلیات کار به خوبی پیش میرود، تشریح کرد: کد فیپا نیز برای این سرمایهگذاری صادر شده و اکنون در مرحله انعقاد جزئیات آن هستیم. بر این اساس زمین سرمایهگذاری در نظر گرفته شده است. همچنین آب زیادی برای فناوری احتیاج نداریم و از آب های فاضلاب استفاده خواهیم کرد.
نماینده استان البرز در این خصوص تشریح کرد: با تکنولوژی روز و فناوریهای نوین، آب فاضلاب را تصفیه کرده و در حوزه کشاورزی از آن استفاده خواهیم کرد.
وی با تاکید بر اینکه این سرمایهگذاری بسیار ارزشمند و با بازدهی بالاست، ادامه داد: از استانداری، ادارات کل مربوطه، وزارت های جهاد کشاورزی، صمت، نیرو و اقتصاد کمکهای فراوانی به تسریع این طرح شد و اکنون مراحل اداری آن طی شده و به نقطه صفر این سرمایهگذاری رسیدهایم.
شیرین زاد افزود: در یک زمان بندی ۶ ماهه، مراحل اولیه آن شامل مراحل اداری و حقوقی و مالی طی خواهد شد تا در شش ماه بعدی شاهد مراحل اجرایی و عملیاتی آن باشیم.
نماینده استان البرز در پایان تاکید کرد: تفاهم نامههایی هم با ادارات مربوطه از جمله دانشگاه تهران و دانشکده کشاورزی پردیس کشاورزی و باغبانی منعقد کردیم تا شرکتهای دانشبنیان نیز در روند این پروسه فعالیت داشته باشند.
انتهای پیام/
بدون نظر! اولین نفر باشید