در برنامه ششم چه تعداد اتوبوس برونشهری به ناوگان کشور اضافه شد؟
به گزارش ایسنا، طبق شاخصهای برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور که از سوی مرکز آمار ایران منتشر شده است، تعداد مسافر جابه جا شده توسط ناوگان عمومی حمل و نقل جادهای (سفرهای عمومی) در سال...
به گزارش ایسنا، طبق شاخصهای برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور که از سوی مرکز آمار ایران منتشر شده است، تعداد مسافر جابه جا شده توسط ناوگان عمومی حمل و نقل جادهای (سفرهای عمومی) در سال ۱۳۹۸(۲۶۹)، ۱۳۹۹(۱۰۶)، ۱۴۰۰(۱۱۹)، ۱۴۰۱(۱۴۶)، ۱۴۰۲(۱۶۷) میلیون نفر اعلام شده است.
در ادامه این گزارش، بر تعداد ناوگان باری در زمان گفته شده، اشاره شده است و بر این اساس، تعداد ناوگان باری در سال ۱۳۹۸(۳۴۳ )، ۱۳۹۹(۳۶۰)، ۱۴۰۰(۳۶۵)، ۱۴۰۱(۴۱۱) و ۱۴۰۲(۴۳۳) هزار دستگاه است که ۹۰ هزار دستگاه نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.
همچنین تعداد ناوگان مسافری (اتوبوس) از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب ۱۴، ۱۴، ۱۴.۵، ۱۵ و ۱۵ هزار دستگاه است که ۱۰۰۰ دستگاه نسبت به سال ۱۳۹۸ افزایش یافته است.
بررسی دادهها نشان میدهد، در پایان بازه زمانی گفته شده تعداد لوکوموتیوهای موجود بخش ریلی در پایان سال ۱۴۰۲ افزایش یافته است به طوری که این تعداد لوکوموتیوهای موجود در بخش ریلی در پنج ساله گفته شده ۹۵۳، ۹۵۴، ۹۵۸، ۹۸۸، ۱۰۱۱ دستگاه است که نشان دهنده افزایش ۵۸ دستگاه نسبت به سال ۱۳۹۸ است.
علاوه بر موارد گفته شده، در بخش دیگری از این گزارش بر تعداد واگنهای مسافری حملو نقل ریلی نیز اشاره شده که طبق دادههای منتشر شده تعداد واگنهای مسافری حمل و نقل ریلی در سال ۱۳۹۸(دو هزار و ۱۲۰)، ۱۳۹۹(دو هزار و ۱۹۷)، ۱۴۰۰(دو هزار و ۱۵۳)، ۱۴۰۱(دو هزار و ۱۷۹) و ۱۴۰۲(دو هزار و ۱۷۹) دستگاه است که افزایش ۵۹ دستگاه را نسبت به سال ۱۳۹۸ نشان میدهد.
افزایش ۱.۴ میلیون نفری تعداد مسافر حومهای جابه جا شده
همچنین تعداد مسافر حومهای جابه جا شده در این بازه زمانی گفته شده به ترتیب ۸.۳، ۴، ۵.۵، ۸.۲ و ۹.۷ میلیون نفر است که حدود ۱.۴ میلیون نفر افزایش یافته است.
البته بررسی دادهها نشان میدهد اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاههای کشور در پنج سال گفته شده کاهش کمی ( ۰.۵ میلیون نفر) داشته به طوری که در سال ۱۳۹۸(۴۵.۵)، ۱۳۹۹(۲۵.۲)، ۱۴۰۰(۳۷)، ۱۴۰۱(۴۴) و ۱۴۰۲(۴۵ ) میلیون نفر بوده است.
سهم بخش غیر دولتی در جابه جایی مسافر داخلی حمل و نقل هوایی از دیگر مواردی است که در این گزارش به آن اشاره شده و از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ به ترتیب ۸۹، ۸۵، ۸۹، ۹۱، و ۹۱ درصد است که ۲ درصد افزایش یافته است.
همچنین لازم به ذکر است که سهم شرکتهای هواپیمایی داخلی در جابه جایی مسافر بین المللی در پایان سال ۱۴۰۲، پنج درصد کاهش یافته است. به گونهای که سهم شرکتهای هواپیمایی داخلی در جابه جایی مسافر بین المللی در سال ۱۳۹۸(۶۱)، ۱۳۹۹(۴۹.۸)، ۱۴۰۰(۵۵.۴)، ۱۴۰۱(۶۲) و ۱۴۰۲(۵۶) درصد است.
در پایان این گزارش بر ظرفیت ناوگان نفتی دریایی پرداخته شده است و به این صورت ظرفیت ناوگان نفتی دریایی در سال ۱۳۹۸ (۱۴)، ۱۳۹۹(۱۴)، ۱۴۰۰(۱۶.۵)، ۱۴۰۱(۱۶) و ۱۴۰۲(۲۱ ) میلیون تن اعلام شده که افزایش هفت میلیون تنی را نشان می دهد.
انتهای پیام
بدون نظر! اولین نفر باشید